HomeΚΡΗΤΗΕκδήλωση στη μνήμη του Χαΐνη Δημητρίου

Εκδήλωση στη μνήμη του Χαΐνη Δημητρίου

Στον Άγιο Ιωάννη Φαιστού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του Χαΐνη Δημητρίου Βαρούχα Λόγιου πραγματοποιήθηκε σήμερα στον οικισμό του Αγίου Ιωάννου του δήμου Φαιστού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 «Μια σημαντική τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Χαΐνη Δημητρίου Βαρούχα ή Λόγιου, οργανώνεται φέτος για πρώτη φορά, στον Άγιο Ιωάννη κι ελπίζω να καθιερωθεί.

Τιμούμε τη μνήμη μια σπουδαίας ηγετικής φυσιογνωμίας του Κρητικού αγώνα, ενός γενναίου πολεμιστή των γενιτσάρων της Μεσαράς, που με τον ηρωισμό του και το θάρρος του αποτελούσε τον τρόμο των γενιτσάρων της περιοχής και ήταν ο προστάτης των Χριστιανών του κάμπου της Μεσαράς. 

Τιμούμε τους ήρωες που με αναλλοίωτες αξίες, αυταπάρνηση και υψηλά ιδανικά μας διδάσκουν, μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν!

Σήμερα, ενωμένοι και με αποφασιστικότητα, σε ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται, οι αξίες μας βρίσκονται υπό αμφισβήτηση και οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται οφείλουμε να διεκδικήσουμε την θέση που αξίζει για τη Χώρα μας και να εξασφαλίσουμε την ομοψυχία και την ενότητα του ελληνικού Έθνους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση