HomeHL-9Εξιτήριο για την αναισθησιολόγο που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Εξιτήριο για την αναισθησιολόγο που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Καλά τα νέα και για τα δίδυμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχάριστα είναι τα νέα για την αναισθησιολόγο που τραυματίστηκε σε τροχαίο κατά τη διάρκεια διακομιδής δύο νεογέννητων μωρών από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Χάνι Μασούντ, χθες η γιατρός πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι της ενώ παράλληλα και τα δίδυμα που είχαν μεταφερθεί στο Μονάδα Νεογνών του Βενιζελείου επίσης βρίσκονται στο σπίτι τους.

Το παραπάνω έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook χαρακτηρίζοντας την χθεσινή ημέρα ως «ευχάριστη».

Η ανάρτηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναισθησιολόγος τραυματίστηκε στις 18 Απριλίου σε τροχαίο που έγινε στη λεωφόρο Κνωσού όταν ο οδηγός του ασθενοφόρου – που μετέφερε τόσο την γιατρό όσο και τα νεογέννητα δίδυμα με σκοπό να νοσηλευτούν στο Βενιζέλειο – φρέναρε απότομα για να αποφύγει ένα αγροτικό φορτηγάκι.

Από το απότομο φρενάρισμα η αναισθησιολόγος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι μετέχοντες στη διακομιδή όπως και τα δύο νεογνά ήταν καλά στην υγεία τους.

Η τραυματισμένη γιατρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο και λόγω των πολλαπλών και σοβαρών καταγμάτων που υπέστη κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση