HomeHL-9Σοκ με την 22χρονη μητέρα που πέταξε το μωρό της

Σοκ με την 22χρονη μητέρα που πέταξε το μωρό της

Στη Ν. Σμύρνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομολόγησε ότι πέταξε το λίγων λεπτών μωρό της στην ακάλυπτο, η 22χρονη μητέρα στη Νέα Σμύρνη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να λύσουν χθες το μυστήριο με το μωρό που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων.

Η μητέρα του παιδιού είναι ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία βρέθηκε το νεκρό μωρό. Φοιτήτρια, 22 ετών, μένει μαζί με τη μητέρα της και κατάφερε να περάσει απαρατήρητη παρά την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιττών κιλών που είχε.

Η 22χρονη προσήχθη χθες και αφού έγινε και η εξέταση DNA και ταυτοποιήθηκε, ομολόγησε τις πράξεις της.

Η νεαρή φέρεται να γέννησε μόνη της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου, πιθανότατα στην τουαλέτα του διαμερίσματος. Εκοψε τον ομφάλιο λώρο με ψαλίδι, το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε πάνω στην τέντα δίχτυ.

Το ερώτημα, στο οποίο οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση είναι εάν το μωρό έκλαιγε και εάν έκλαιγε, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση