HomeHL-9Έρχεται το “RUN GREECE” στο Ηράκλειο

Έρχεται το “RUN GREECE” στο Ηράκλειο

Την Κυριακή 29 Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως το μαζικότερο αθλητικό γεγονός του Ηρακλείου και της Κρήτης, εξελίσσεται και φέτος o αγώνας RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ που πρόκειται να διεξαχθεί στις 29 Απριλίου.

Το «Run Grecce-Ηράκλειο» οργανώνεται για έκτη χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ, με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του δήμου Ηρακλείου, και την συνεισφορά πολλών εθελοντικών φορέων και οργανώσεων.

Αφορά αγώνες πόλης 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και παιδιών, που καθιέρωσε το 2013 με επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους της χώρας.

Το πρόγραμμα αγώνων

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ώρα 10.00: Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών

(Προβλεπόμενη συμμετοχή, 600 άτομα περίπου)

Ώρα 11.45: Αγώνας Παιδιών 1.100 μ. Αγοριών και Κοριτσιών (10-12 ετών)

(Προβλεπόμενη συμμετοχή, 900 παιδιά περίπου)

Ώρα 12.00: Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών

(Προβλεπόμενη συμμετοχή, 4.000 άτομα περίπου)

Η συνολική διαδρομή για το 2018 τροποποιείται σε σχέση με την αντίστοιχη των προηγούμενων χρόνων, σύμφωνα με τα παρακάτω:

Διαδρομή των αγώνων:

Εκκίνηση των δρομέων από την οδό ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ (Νότια πλευρά του Παγκρήτιου σταδίου), στη συνέχεια εισέρχονται στην παραλιακή λεωφόρο και συγκεκριμένα στην οδό ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (πρώην ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ) και στη συνέχεια στην οδό ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, με κατεύθυνση προς το «Τάλως».

Επί της οδού ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στο ύψος της οδού Χάνδακος, γίνεται αναστροφή και επιστρέφουν με κατεύθυνση προς το Παγκρήτιο στάδιο, πάλι μέσω των οδών ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (πρώην ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ) και ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ.

Εισέρχονται οι αθλητές στο Παγκρήτιο στάδιο και αφού διανύσουν 250μ εντός σταδίου, τερματίζουν μέσα και στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου του Παγκρήτιου σταδίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση