Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, που θα επιλέξουν να μετακινηθούν σήμερα στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, καθώς από σήμερα το πρωί μία από τις κεντρικότερες αρτηρίες της πόλης, κλείνει για τα οχήματα.

Τα έργα ανάπλασης που βρίσκονται σε εξέλιξη στους κεντρικούς δρόμους επεκτείνονται από σήμερα στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους οδηγούς, οι οποίοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από τώρα και στο εξής.

Η Λεωφόρος Δικαιοσύνης κλείνει από το ύψος της Πλατείας Ελευθερίας μέχρι και την οδό Έβανς, αλλάζοντας την πορεία των οχημάτων και τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τις οδούς Ιδομενέως, Μποφόρ και Αβέρωφ, ενώ τα λεωφορεία που διέρχονται από τη Λ. Δικαιοσύνης, θα περνούν πλέον από την οδό Αβέρωφ προς την Πύλη Ιησού και οι στάσεις τους επανατοποθετούνται στην πλατεία Ελευθερίας, επί του κυκλικού κόμβου και στην πλατεία Κορνάρου στο δυτικό άκρο της οδού Αβέρωφ.

Ωστόσο προχωρούν τα έργα τόσο στο τελευταίο τμήμα της οδού Ίδης προς τη 1821, όσο και στην οδό Ψαρομηλίγκων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση