HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η Προσκοπική Πυρά

Με επιτυχία η Προσκοπική Πυρά

Η εκδήλωση των Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση των παλαιών προσκόπων Ηρακλείου την Κυριακή 15 Απριλίου στο 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αλικαρνασσού.slide2

 

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Ανατολικής Κρήτης, οι 4 Αρχηγοί των Προσκοπικών Συστημάτων της περιοχής μας, με βαθμοφόρους τους και μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης τους, καθώς και πολλοί Παλαιοί Πρόσκοποι του Ηρακλείου.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με παλιούς καλούς φίλους και να ξαναζήσουν την εμπειρία μιας Προσκοπικής Πυράς με παιχνίδια, τραγούδια, σκετς, επίδειξη κατασκευής σκαπανικής αλλά και μια υπέροχη ομιλία για τον ιδρυτή του Ελληνικού Προσκοπισμού, Αθανάσιο Λευκαδίτη.

Μετά τη λήξη της πυράς, όλοι απόλαυσαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι οικοδεσπότες.

slide8

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: την Κρητική Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος “Krivek Α.Ε.” για την προσφορά των προϊόντων της, το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αλικαρνασσού για την φιλοξενία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση