Μια εβδομάδα χωρίς βροχές, με γενικά καλές συνθήκες και καθαρότερη ατμόσφαιρα ξεκινά αύριο Δευτέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Μιχάλη Καρακατσάνη.

Όπως επισημαίνει, από αύριο και μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Πιο αναλυτικά ο κ. Καρακατσάνης επισημαίνει:

«Ήπιες και γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν την νέα εβδομάδα στο νησί μας, χωρίς βροχή και  με πολύ πιο καθαρή την  ατμόσφαιρα μιας και θα επικρατήσουν ασθενείς έως μέτριοι (την Πέμπτη 19/4) βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ.

Από την Δευτέρα 16/4 έως και το Σάββατο 21/4 καλοκαιρία θα έχουμε σε ολόκληρη την Κρήτη με πολλές ώρες ηλιοφάνειας και λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις θερμές ώρες της ημέρας (κυρίως την Δευτέρα 16/4 και την Τετάρτη 18/4) στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Με πολύ καλή ορατότητα και καθαρή την ατμόσφαιρα καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδος. Ασθενείς Βόρειους γενικά ανέμους 3 μποφόρ, που την Πέμπτη (19/4) θα ενισχυθούν πρόσκαιρα αγγίζοντας και τα 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα δηλαδή,  από τους 12 βαθμούς νωρίς το πρωί στα αστικά κέντρα να ανεβαίνει το μεσημέρι στους 21 με 23 βαθμούς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση