HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εχουμε πετύχει πολλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί».

Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε την Τρίτη  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τους παίκτες του ΟΦΗ, στην πρώτη προπόνηση, μετά το πενθήμερο ρεπό που τους  έδωσε λόγω του Πάσχα.

Στην ομιλία του, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ζήτησε από τους παίκτες, να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο που είχαν μέχρι σήμερα και στα επόμενα παιχνίδια και με σοβαρότητα, συνέπεια και σεβασμό στο όνομα της ομάδας.

«Προέχει να να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο στόχος της ανόδου και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε στην υψηλότερη θέση, που έχουμε σήμερα. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί» πρόσθεσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Με την προπόνηση της Τρίτης του Πάσχα, ο ΟΦΗ ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε λόγω ίωσης ο Δημήτρης Μάνος, ενώ ατομικό και θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Λεάλ και Μονιάκης.

Ο Λεάλ είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στη Δράμα, ούτε o τραυματίας Μονιάκης.

Για τους Παπαστεριανό και Κοιλιάρα, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη  το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

*Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο και ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση