HomeHL-SportsΦουλ για… Παπαδόπουλο o ΟΦΗ

Φουλ για… Παπαδόπουλο o ΟΦΗ

Προτεραιότητα των Κρητικών η ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου βρίσκεται ο ΟΦΗ και πρωτεργάτης της επιτυχίας θεωρείται ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αν και ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει πρώτα να πετύχει τον στόχο της σεζόν και μετά θα συζητήσει για το μέλλον του, η πρόθεση των διοικούντων είναι ξεκάθαρη.

Ιδανικά θα ήθελαν να έχουν κλείσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκινήσει άμεσα το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν που, ευχή όλων, είναι να τη βρει στη Σούπερ Λίγκα.

Το θέμα του προπονητή θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τον προγραμματισμό, αφού αυτός θα έχει και τον βασικό λόγο για τους παίκτες.

Πάντως, ήδη γίνεται σχεδιασμός και σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να μην υπάρξουν… παρατράγουδα και να γίνουν σωστές κινήσεις χωρίς υπερβολές και μέχρι εκεί που… φτάνει το χέρι των μετόχων.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα τηλεοπτικά, με τον ΟΦΗ να κινείται προσεκτικά και να περιμένει να δει όλες τις επιλογές προκειμένου να διαλέξει το καλύτερο για τον σύλλογο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση