HomeHL-9Οι μαθητές της Κρήτης δημιουργούν στο φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας

Οι μαθητές της Κρήτης δημιουργούν στο φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας

Στις 18 Απριλίου πρεμιέρα των παρουσιάσεων στην Ανατολική Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν οι μικροί δημιουργοί στο 8ο φεστιβάλ μαθητικής ψηφιακής δημιουργίας που διοργανώνεται από τους εκπαιδευτικούς φορείς της Κρήτης και υλοποιείται στα σχολεία με την ευθύνη των καθηγητών Πληροφορικής.

Στον σχετικό ιστότοπο του φεστιβάλ έχουν αναρτηθεί οι συμμετοχές των μαθητών που δημιούργησαν για τις ανάγκες του διαγωνισμού τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ.

Από τις εννέα συνολικά συμμετοχές που έχουν αναρτηθεί οι πέντε αφορούν σε σχολεία της Ανατολικής Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες είναι:

Το δημοτικό σχολείο Ελούντας, το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας, το 2ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλείας, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Αιγάλεω, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού με δύο συμμετοχές, το 47ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου και το Γενικό Λύκειο Νεάπολης.

Η συμμετοχή της Ελούντας

Το πρώτο video – συμμετοχή στο Διαγωνισμό Σποτ για το Μαθητικό Φεστιβάλ ήρθε από το Δημοτικό Σχολείο Ελούντας! Μάλιστα συνοδεύεται και από εφαρμογή για κινητά για την προώθηση – προβολή του φεστιβάλ. Την ευθύνη της συμμετοχής έχει ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Κουτσονίκος.

Το σποτ της Σητείας

Την ευθύνη της συμμετοχής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας είχε η εκπαιδευτικός Αλέκα Λεμονιά.

Η συμμετοχή της Νεάπολης

Την επιμέλεια της συμμετοχής των μαθητών του Λυκείου Νεάπολης στον διαγωνισμό είχαν οι εκπαιδευτικοί Αντωνία Κυπριωτάκη και Γιώργος Κουτάντος.

Η διπλή συμμετοχή των μαθητών της Νέας Αλικαρνασσού

https://www.youtube.com/watch?v=UyMkwkVDe_o

https://www.youtube.com/watch?v=M528kIjniSM

Υπενθυμίζεται ότι τα σποτ θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου, την Τετάρτη 18 Απριλίου στο ΤΕΙ Κρήτης στα Λακώνια. Η ανακοίνωση του νικητή και των τελικών βαθμολογιών θα γίνει την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στο φεστιβάλ του Ηρακλείου που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο.

Δείτε όλα τα μαθητικά σποτ με τις συμμετοχές

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση