HomeHL-9Δικυκλιστής νόμιζε ότι τον παρέσυραν αλλά τελικά… έπεσε μόνος του

Δικυκλιστής νόμιζε ότι τον παρέσυραν αλλά τελικά… έπεσε μόνος του

Την απάντηση έδωσαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα τροχαίου ατυχήματος με παράσυρση και εγκατάλειψη κατήγγειλε σήμερα το πρωί ένας δικυκλιστής στην αστυνομία με την πραγματικότητά βέβαια να είναι εντελώς διαφορετική!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 7 το πρωί ένας δικυκλιστής ειδοποίησε την αστυνομία πως έπεσε θύμα τροχαίου και εγκατάλειψης από έναν οδηγό κόκκινου οχήματος στην λεωφόρο Καλοκαιρινού.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας οι οποίοι αφού πήραν κατάθεση από τον οδηγό του δικύκλου ξεκίνησαν τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το κόκκινο όχημα είδαν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονται επί της λεωφόρου.

Τότε, οι αρχές είδαν πως η πραγματικότητα δεν είχε καμία σχέση με την καταγγελία του δικυκλιστή αφού το κόκκινο όχημα όχι μόνο δεν τον παρέσυρε αλλά ούτε τον ακούμπησε!

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφηκαν στο βίντεο, ο οδηγός δικύκλου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και εξετράπη της πορείας του ενώ στη συνέχεια πέρασε το κόκκινο αυτοκίνητο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση