HomeHL-9Λαμπάδες για όλες τις ηλικίες… και για όλα τα βαλάντια

Λαμπάδες για όλες τις ηλικίες… και για όλα τα βαλάντια

Έχουν την τιμητική τους το βράδυ της Ανάστασης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες ημέρες απομένουν ακόμη μέχρι την Ανάσταση του Θεανθρώπου και η προετοιμασία μικρών και μεγάλων συνεχίζεται.

Οι πασχαλινές αγορές, παρά την οικονομική δυσπραγία, κυρίως για τα μικρά παιδιά έχουν ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες, με τους νονούς και τους γονείς να αγοράζουν τα πασχαλινά δώρα για τα βαπτιστήρια και τα παιδιά τους αντίστοιχα.

lampada

Την τιμητική τους τις ημέρες του Πάσχα έχουν αναμφισβήτητα οι λαμπάδες, οι οποίες διατίθενται στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και αμέτρητα σχέδια.

Εξάλλου μικροί και μεγάλοι το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου κατευθύνονται στην εκκλησία με τη λαμπάδα στο χέρι, να λάβουν το Άγιο Φως και να το μεταφέρουν στα σπίτια τους.

Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα σχέδια κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά, αφού τα ερεθίσματα για τους δημιουργούς κεριών αλλάζουν και πρέπει να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις.

Από τις απλές λαμπάδες μέχρι και τις πλούσια στολισμένες, η κατασκευή τους απαιτεί κόπο και χρόνο.

Τιμές

Οι τιμές στις λαμπάδες ξεκινούν από τα 0,30 λεπτά και φτάνουν μέχρι και τα 25 ευρώ, ανάλογα με το σχήμα, το μέγεθος και την επεξεργασία του κεριού .

Αρκετές είναι και εκείνες οι λαμπάδες, που συνοδεύονται από κάποιο παιχνίδι ή διάφορα αντικείμενα κάποιου ήρωα κινουμένων σχεδίων, ξετρελαίνοντας τα μικρά παιδιά. Οι τιμές στις συγκεκριμένες λαμπάδες φτάνουν μέχρι και τα 40 ευρώ, ανάλογα με το περιεχόμενο τους.

lampada1

Την τιμητική τους αυτές τις ημέρες έχουν και τα σοκολατένια αυγά, που κυκλοφορούν στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και πωλούνται από 1,50 έως και 8 ευρώ.

Ωστόσο στα ίδια επίπεδα με πέρυσι κυμαίνονται φέτος οι τιμές στα πασχαλινά αρτοσκευάσματα.

Οι έμποροι, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο κόσμος, προσπάθησαν να συγκρατήσουν τις τιμές στα περυσινά επίπεδα, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση