HomeHL-9Με αεροπλάνα και βαπόρια…εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ

Με αεροπλάνα και βαπόρια…εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ

Αυξάνεται σταδιακά η κίνηση των εκδρομέων σε λιμάνια και αεροδρόμια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εγκαταλείπουν σιγά-σιγά τις μεγάλες πόλεις οι εκδρομείς του Πάσχα, με την Κρήτη να αποτελεί, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Η κίνηση σε αεροδρόμια και πλοία αναμένεται να αυξηθεί από το Σαββατοκύριακο, με εκδρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδος να εγκαταλείπουν τις πόλεις τους και να έρχονται στην Κρήτη, προκειμένου να περάσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα στο νησί μας.

Η πληρότητα στα δρομολόγια των πλοίων τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αγγίξει το 100%, ενώ έκτακτα ημερήσια δρομολόγια θα προγραμματιστούν, όπως κάθε χρόνο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες τη Μεγάλη Εβδομάδα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επιβατικό κοινό.

Οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε όλοι οι επιβάτες των πλοίων τόσο κατά την επιβίβαση όσο και κατά την αποβίβαση τους να μην ταλαιπωρηθούν, αλλά να φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια στους προορισμούς τους.

Επίσης καθόλη τη διάρκεια των ημερών λιμενικοί θα πραγματοποιούν υγιεινομικούς ελέγχους στα καταστήματα των πλοίων, αλλά και της παραλιακής ζώνης του κεντρικού λιμεναρχείου, ώστε οι επιβάτες, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες.

Η κίνηση των εκδρομέων αναμένεται να είναι μεγαλύτερη στα πλοία, καθώς το αεροπλάνο αποτελεί στις μέρες ημέρες πολυτέλεια, λόγω του υψηλού κόστους των εισιτηρίων.

Πάντως ανεξαρτήτως μέσου μετακίνησης οι εκδρομείς θα πρέπει να προμηθεύονται εγκαίρως τα εισιτήρια τους και να φτάνουν στην ώρα τους στους χώρους επιβίβασης τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση