HomeHL-9Μαζεύουν χρήματα με… “μαϊμού” έρανο

Μαζεύουν χρήματα με… “μαϊμού” έρανο

Προσοχή στους πολίτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι η πρώτη φορά, που επιτήδειοι στο όνομα κάποιου συλλόγου ή σωματείου πραγματοποιούν εράνους, προκειμένου να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες και να συγκεντρώσουν χρήματα για προσωπικό τους όφελος.

Άλλη μία τέτοια περίπτωση επισημαίνουν τα μέλη του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων με Νεοπλασία “Ηλιαχτίδα” με άτομα, που συγκεντρώνουν χρήματα σε διάφορες πόλεις της χώρας και της Κρήτης.

Σε ανακοίνωση της η Διοίκηση του Συλλόγου εφιστά την προσοχή των πολιτών, επισημαίνοντας:

“Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι ο σύλλογος δεν διενεργεί ΠΟΤΕ εράνους πόρτα- πόρτα είτε στο δρόμο. Οι οικονομικές δωρεές για την στήριξη των σκοπών της Ηλιαχτίδας γίνονται πάντα είτε με κατάθεση της δωρεάς σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί ο σύλλογος, είτε στα γραφεία του συλλόγου (Κόσμων 6, Ηράκλειο Κρήτη) είτε με κατάθεση στο γραφείο της εφημερίδας Πατρίς. Για κάθε χρηματική δωρεά εκδίδεται από το σύλλογο θεωρημένη απόδειξη με το λογότυπο του συλλόγου, η οποία προσκομίζεται στον δωρητή.

Παρακαλούμε εάν υποπέσει στην αντίληψή σας το παραπάνω φαινόμενο, όπως μας ενημερώσετε άμεσα σχετικά στο τηλ. του συλλόγου μας 2810 342544, ώστε να λάβουμε τα απαραίτητα νόμιμα μέτρα”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση