HomeΕΛΛΑΔΑΑναζητείται 13χρονος για ληστεία σε σπίτι 92χρονης

Αναζητείται 13χρονος για ληστεία σε σπίτι 92χρονης

Στο Αγρίνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης προχθές το πρωί στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αγρίνιο, ένας 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία.

Επίσης, αναζητούνται ο 13χρονος αδερφός του συλληφθέντα και ακόμη ένας δράστης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνέλαβαν τον 47χρονο πατέρα των δυο ανήλικων δραστών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε διάπραξη ληστρικής κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, προχθές το πρωί μετέβησαν στο σπίτι ηλικιωμένης στο Αγρίνιο, όπου ο 13χρονος με τον άγνωστο συνεργό του αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, ενώ ο 16χρονος τους περίμενε εξωτερικά της οικίας, επιτηρώντας τον χώρο (τσιλιαδόρος).

Στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης, όταν έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη, της άσκησε σωματική βία και τράπηκε σε φυγή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση