HomeHL-9Ήθελαν να ρίξουν στην αγορά μισό κιλό ηρωίνης – Έπαιρναν εντολές από κρατούμενο

Ήθελαν να ρίξουν στην αγορά μισό κιλό ηρωίνης – Έπαιρναν εντολές από κρατούμενο

Είχαν κρύψει σε καβάτζα τα ναρκωτικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαποράκια… ναρκωτικών ήθελαν να ρίξουν στην «αγορά» μισό κιλό ηρωίνης με τις διωκτικές αρχές να τους εντοπίζουν και να τους συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση ενός ανδρόγυνου – μίας 38χρονης και ενός 47χρονου – με αποτέλεσμα να τεθεί υπό παρακολούθηση.

Χθες οι αρχές, είδαν το ζευγάρι να πηγαίνει σε ένα χωράφι που βρίσκεται στο 117ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων – Ηρακλείου και να σκάβει σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου διαπιστώθηκε τελικά ότι έκρυβαν τα ναρκωτικά.

img-edf2fa38fd277781145e1335ec46404e-v-1

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το ζευγάρι και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν και κατάσχεσαν μισό κιλό ηρωίνης που ήταν μέσα σε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες αλλά και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι τους όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης.

img-7b1d76cfb5950dceb26d41a336d6faec-v

Κρατούμενος στις φυλακές ο «εγκέφαλος» της διακίνησης ναρκωτικών

Για λογαριασμού ενός 62χρονου κρατούμενου στις φυλακές της Δομοκού ενεργούσαν τα δύο βαποράκια που συνελήφθησαν από τις αρχές.

Κατά την προανάκριση των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε δώσει εντολή στο ζευγάρι να παραλάβουν την συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες πώλησής της.

Μάλιστα, ο 62χρονος φαίνεται να έχει απλώσει τα δίχτυα του σε όλη την Κρήτη ως προς την διακίνηση ηρωίνης, με τις πληροφορίες του cretapost ν’ αναφέρουν πως ο ίδιος έχει στην… δούλεψή του αρκετά βαποράκια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος ήταν αυτός ο οποίος είχε δώσει εντολή στον 31χρονο – ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο πλοίο – να μεταφέρει την ποσότητα ηρωίνης από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, μαζί με τον 19χρονο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, στο ενεργητικό του έχει πολλές δικογραφίες για διακίνηση ναρκωτικών καθώς αρχές Μαρτίου τον είχαν πιάσει μέσα στις φυλακές με κατοχή ηρωίνης, κάτι που είχε επαναληφθεί και τον Γενάρη του 2017.

Διαφήμιση
Διαφήμιση