HomeΕΛΛΑΔΑΚούρκουλα για Αμβρόσιο: Κανονικά δεν θα έπρεπε να του έχει μείνει σάλιο

Κούρκουλα για Αμβρόσιο: Κανονικά δεν θα έπρεπε να του έχει μείνει σάλιο

Για να... φτύνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια άκρως δηκτική δήλωση, η πρώην υφυπουργός και βουλευτής, Ελένη Κούρκουλα, στηλιτεύει τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιο.

Με αφορμή την αθώωση του Αμβρόσιου μετά το ομοφοβικό παραλήρημά του, η Ελένη Κούρκουλα δηλώνει στο iefimerida.gr με νόημα: «Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, κανονικά του Αμβρόσιου, δεν θα ‘πρεπε να του ‘χει μείνει, ούτε σάλιο από τα φτυσίματα που όφειλε – κατά τη γνώμη του – να ‘χει ρίξει τόσα χρόνια στο αμεσότατο περιβάλλον του και σε αυτόν τον ίδιο. Βάλε και το σάλιο, που έχει ξοδέψει γλείφοντας…».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αθωώθηκε από το δικαστήριο για άρθρο που είχε δημοσιεύσει τον Δεκέμβριο του 2015 στο προσωπικό του ιστολόγιο, το οποίο… υπερχείλιζε από ρητορική μίσους και προτροπή σε βία σε βάρος των ομοφυλόφιλων.

Επίσης, μεταξύ άλλων, μέσω του συγκεκριμένου άρθρου προέτρεπε τους πιστούς να εναντιωθούν στα άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: «Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!», έγραφε χαρακτηριστικά.

«Ε, λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελοκομεία!», σημείωνε ακόμη.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση