HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Υπάρχει πίεση, κλειδί το γκολ της ισοφάρισης»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Υπάρχει πίεση, κλειδί το γκολ της ισοφάρισης»

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για τη νίκη των Κρητικών με 3-1 επί της Καλλιθέας, καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Καλλιθέας το Σάββατο  μόλις στο 2’ λεπτό της αναμέτρησης, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε στην ανατροπή, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης (1-3).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι η πίεση και το άγχος που υπάρχει στην ομάδα οδήγησαν στο να βρεθούν πίσω στο σκορ οι Κρητικοί.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση ισοφάρισε γρήγορα το ματς και έτσι μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, με την οποία συνεχίζει να διεκδικεί την άνοδό του στα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς ήταν μια νίκη που συνεχίζει να φέρνει ηρεμία. Θεωρώ ότι ήταν κλειδί το γκολ της ισοφάρισης. Υπάρχει το άγχος για την επίτευξη του στόχου και για αυτόν τον λόγο κάναμε κάποια λάθη δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη για να πάμε με ηρεμία στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα που παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από άλλες ομάδες».

Για τα αμυντικά λάθη της ομάδας του:

«Αυτά έρχονται από την πίεση του αποτελέσματος και μπορεί να τα πληρώσουμε σε άλλα παιχνίδια. Όμως ήταν καθοριστική η αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ. Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και ειδικά για εμάς που είμαστε μια έμπειρη ομάδα».

Για το ματς Παναχαϊκή- Άρης και αν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα που προτιμά:

«Όποιο αποτέλεσμα και να έρθει, μπορεί να μας ευνοήσει».

Για την μάχη της ανόδου:

«Πιστεύω ότι η άνοδος θα κριθεί μέσα στις επόμενες πέντε, έξι αγωνιστικές. Υπάρχει πίεση, όμως σημασία έχει το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι περισσότερο θα πρέπει να αποβάλλουμε το άγχος και να το φορτωθούν το άγχος οι αντίπαλοι μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση