HomeHL-SportsΟΦΗ Τρίκαλα 3-0

ΟΦΗ Τρίκαλα 3-0

Δοκάρι ο Λεάλ - Όγδοη σερί νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα ασπρόμαυρα… έβαψε την κορυφή της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής ο Νίκος Βαφέας!

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ μπήκε αλλαγή στο α’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 15′ στη θέση του τραυματία Παπαστεριανού, και με δύο γκολ στο 63ο και στο 69ο λεπτό, οδήγησε την ομάδα του σε περίπατο με 3-0 κόντρα στα Τρίκαλα, στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής  για την 21η αγωνιστική και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Κρητικοί έφτασαν τους 51 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Άρη που αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (12/3) τον Εργοτέλη, σημειώνοντας παράλληλα την 8η συνεχόμενη νίκη με απολογισμό τερμάτων στους αγώνες αυτούς, 21-0 και προχωρούν ακάθεκτοι για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Τα Τρίκαλα παρέμειναν στους 31 βαθμούς, αγνοούν τη νίκη επί τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα και έχουν να επιδείξουν μόνο την καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του α’ ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι παίκτες του Θωμά Γράφα ήταν απλώς θεατές.

Καλύτερος στο ξεκίνημα και στο φινάλε!

Στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο 15λεπτο και στο τελευταίο πεντάλεπτο και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ.

Οι κρητικοί με το καλημέρα, μόλις στο 5ο λεπτό, προηγήθηκαν με πλασέ του Λεάλ έπειτα από σέντρα του Μάνου. Στο 10’ σουτ του Παπαστεριανού έξω από την περιοχή κατέληξε ψηλά άουτ και οι επόμενες επικίνδυνες επισκέψεις των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου στην αντίπαλη εστία ήταν μετά το 40ό λεπτό!

Στο 43’ ο Αποστολίδης απέκρουσε το σουτ του Νάστου έπειτα από σέντρα του Κουτσιανικούλη, στο επόμενο λεπτό η μπάλα βγήκε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι έπειτα από σουτ του Βουό ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, κεφαλιά του Μάνου πέρασε επίσης λίγο άουτ.

Στο μεσοδιάστημα, ο ΑΟΤ ισορρόπησε το παιχνίδι και έψαξε για την ισοφάριση. Στο 7’ ο Στρέζος μπλόκαρε το πλασέ του Ανδρεόπουλου ενώ στο 20’ και το 31’ «μίλησε» πάλι ο πορτιέρο του ΟΦΗ. Πρώτα μπλόκαρε το σουτ του Γροντή αφού η μπάλα πρώτα έσκασε στο έδαφος και στη δεύτερη φάση, μπλόκαρε το σουτ του Ποτουρίδη.

Μονόλογος στο β’ ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με το πρώτο, ανήκε ολοκληρωτικά στον ΟΦΗ που πέτυχε δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι και υποχρέωσε τα Τρίκαλα σε παθητικό ρόλο.

Πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ήταν ο Νίκος Βαφέας που στο 63’ με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 και στο 69’ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Νωρίτερα, στο 59’ ο Λεάλ με ένα άπιαστο σουτ είχε σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.

Οι κρητικοί απείλησαν ακόμη στο 47’ με τον Ντίνα, στο 66’ με το Μάνο, στο 72’ και το 73’ με τον Κουτσιανικούλη ενώ στο 83’ σουτ του Μάνου μέσα στην περιοχή, κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, τα Τρίκαλα δεν έκαναν ούτε μία φάση στην εστία του Στρέζου.

Διαιτητής ήταν ο Τεβεκέλης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Δουλγεράκη (Αν. Αττικής), Κρετσίμο (Δυτ. Αττικής) και τέταρτο τον Σωτηριάδη (Λασιθίου).

Κίτρινες κάρτες: 22′ Κουτσιανικούλης, 41′ Ποτουρίδης – 26′ Σαχινίδης, 47′ Μάκος, 70′ Ανδρεόπουλος, 88′ Χιντζίδης

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (15′ Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Μάνος (78′ Κοέλιο),  Λεάλ, Βουό (46′ Ντίνας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θ. Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Τσίπρας (79′ Τσιάρας), Ζγκούρι (56′ Χιντζίδης), Γροντής, Σαχινίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση