HomeHL-SportsΓιώργος Γιαγκιόζης: «Τιμή μου που επέστρεψα στον ΟΦΗ»

Γιώργος Γιαγκιόζης: «Τιμή μου που επέστρεψα στον ΟΦΗ»

Ο 23χρονος τερματοφύλακας εμφανίσθηκε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στους Κρητικούς σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της νέας του ομάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης από την Δευτέρα  αποτελεί ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, με τον 23χρονο να επιστρέφει με αυτό τον τρόπο στην ομάδα, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο Ελληνας γκολκίπερ θα αγωνιστεί ξανά στους Κρητικούς μετά το πέρασμά του από την Βέροια, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα της B’ Εθνικής, κάτι το οποίος όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του τον κάνει πάρα πολύ χαρούμενο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ είναι τιμή του να βρίσκεται και πάλι στους Κρητικούς, ενώ υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ofi1925.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Ο ΟΦΗ είναι μέσα στην καρδιά μου. Εδώ ξεκίνησα, εδώ ανδρώθηκα. Είναι τιμή μου, που είμαι και πάλι εδώ για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει το στόχο.

Κάθε εμπόδιο για καλό. Εφυγα, αλλά ξαναγύρισα και πιστεύω ότι αυτή τη φορά, είμαι πιο δυνατός και πιο έμπειρος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνουν να το αποδείξω».

Για το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες έπαιξε ως αντίπαλος του ΟΦΗ με τη φανέλα της Βέροιας:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τα πράγματα με τη Βέροια, δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε και είναι κρίμα για αυτήν την ιστορική ομάδα. Της εύχομαι να βρεί το δρόμο της, όπως και στους φιλάθλους της Βέροιας, να την ξαναδούν όπως ονειρεύονται».

Για την προσπάθεια του ΟΦΗ για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα:

«Ο ΟΦΗ έχει την καλύτερη ομάδα. Υπάρχει πολύ ποιότητα τόσο συνολικά, όσο ατομικά. Δεν έχει να φοβηθεί κανένα και τίποτα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση