HomeHL-9Δρομολογούνται αντιπλημμυρικά έργα στο Ηράκλειο

Δρομολογούνται αντιπλημμυρικά έργα στο Ηράκλειο

Σε διάφορες περιοχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπεγράφη η σύμβαση στη ΔΕΥΑΗ για τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές του Ηρακλείου Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Γιάννη Ρασούλη, Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Η. και του Αντωνίου Ορφανάκη, νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Τ.Ε. η με αρ. πρωτ. 2083/2-3-2018 σύμβαση κατασκευής του έργου «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-2017» ποσού 1.048.468,17 € (χωρίς Φ.Π.Α.).

Η συνολική προθεσμία για την εκτέλεση της σύμβασης είναι είκοσι τέσσερεις (24) μήνες. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στα πλαίσια του Ε.Π. «ΚΡΗΤΗ 2014-2020» (κωδικός ΟΠΣ 5007093). Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις, σύμφωνα με την εγκεκριμένη οριστική μελέτη για την αντιμετώπιση σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων:

•Στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά (οδός Ηρακλή και κάθετοι δρόμοι Παπαγιάννη Σκουλά, Πανουργιά, Δεξιθέας, Όνιθε, Αγ. Ιωάννη, Μαυρομιχάλη, Ιάσονος κ.α.).

•Στην περιοχή Μασταμπά (οδός Πινδάρου, Ραυτοπούλου, Πατελάρου, Πατριάρχου Γρηγορίου, Ανδρέα Παπανδρέου, Λευθεραίου, Αντιοχείας και Παλαιοκάπα).

•Στην περιοχή Μεσαμπελιών (οδός Εθνομαρτύρων, Σαμαριάς, Μανωλοπούλου, Σκουλά, Χορτάτζη)

•Στο κέντρο της πόλης (οδός Θεοτοκοπούλου και Κορωναίου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση