HomeHL-SportsΣτο Ηράκλειο αναμένεται ο Μάγκετ Σάμι

Στο Ηράκλειο αναμένεται ο Μάγκετ Σάμι

Ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης του Εργοτέλη αναμένεται το επόμενο δεκαήμερο στην Κρήτη - Διαθέτει πούλμαν για τους φιλάθλους για το ματς με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχει ακούσει πολλά και έρχεται για να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο Μάγκετ Σάμι αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στο Ηράκλειο και δεν αποκλείεται να πάρει και θέση για όσα του προσάπτουν.

Ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης του Εργοτέλη ίσως δώσει το παρών και στο ματς με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, αλλά πιο πιθανό είναι να παραστεί στον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Τελευταία φορά που είδε από κοντά ματς της ομάδας ήταν με την ΑΣΑ, όταν και οι Ηρακλειώτες πανηγύρισαν τη μοναδική νίκη μέσα στην έδρα τους.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι θα διαθέσει πούλμαν που θα μεταφέρει δωρεάν τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό τη Δευτέρα.

Αναλυτικά: «Οι κιτρινόμαυροι διοργανώνουν εκδρομή στα Χανιά για τους φίλους της ομάδος τους με αφορμή την Δευτεριάτικη  αναμέτρηση με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Εργοτέλης θα διατεθεί δωρεάν πούλμαν για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος το οποίο θα αναχωρήσει στις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας από το Παγκρήτιο στάδιο για το γήπεδο των Περιβολίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά στα τηλέφωνα 2810. 285209 και 2810.222246».

Διαφήμιση
Διαφήμιση