HomeΣΠΟΡ«Καρφιά» του Νίκου Παπαδόπουλου για τους ποδοσφαιριστές του

«Καρφιά» του Νίκου Παπαδόπουλου για τους ποδοσφαιριστές του

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ βαδίζει από νίκη σε νίκη, έφτασε αισίως τις πέντε συνεχόμενες στο πρωτάθλημα με το 2-0 επί του Πανσερραϊκού, και παραμένει στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Παπαδόπουλος, πάντως, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του ΟΦΗ στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής.

«Ήταν μια δύσκολη νίκη, παρότι προσπαθήσαμε πριν το παιχνίδι να επισημάνουμε πως τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσεις και δεν είσαι συγκεντρωμένος. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή, αλλά είναι δουλειά μου να το διορθώσω αυτό. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό το ότι πήραμε ένα τρίποντο που μας κρατά στη δεύτερη θέση» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Δεν παρέλειψε να ρίξει και τα «καρφιά» του λέγοντας ότι… «ο εγωισμός ορισμένων να σκοράρουν μας δημιούργησαν πρόβλημα. Ένα μπράβο στους παίκτες για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που τα δίνουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μέτρησε σήμερα ίσως ήταν ότι θεωρήθηκε πως το ματς θα ήταν εύκολο, η πίεση υπάρχει και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Παρόλα αυτά μετρά η νίκη».

Τέλος καλό πάντως, όλα καλα για τον ΟΦΗ… «Ξέραμε καλά ότι ο Πανσερραϊκός παίζει καλά και στην κόντρα, τα είχαμε προσέξει και τα είχαμε δουλέψει όλα αυτά. Πήραμε όμως τρεις σπουδαίους πόντους και αυτό είναι που μετρά. Σημαντικό ότι κερδίσαμε και σε μέτρια ημέρα μας. Τα μικρά λαθάκια θα τα διορθώσουμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και αυτό είναι σημαντικό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση