HomeHL-SportsΓιάννενα Λεβαδειακός 0-0

Γιάννενα Λεβαδειακός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στους Ζωσιμάδες, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να πιάσουν τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στους Ζωσιμάδες, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να πιάσουν τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση.

Στους 29 βαθμούς οι Γιαννιώτες που βρίσκονται στο -2 από τους Νέοσμυρνιώτες , από την άλλη πλευρά οι Βοιωτοί έχουν 26 πόντους και είναι 11οι.

Τα πλάνα των δύο προπονητών…

Με σύστημα 4-4-2,ξεκίνησε η ομάδα του Πετράκη. Τερματοφύλακας ο Βελλίδης. Δεξί μπακ ο Καρανίκας,   αριστερό ο   Αποστολόπουλος και στα στόπερ οι Μπέριος – Μιχαήλ. Τετράδα με ρόμβο στο κέντρο δεξιά ο Βιντάλ, αριστερά ο Μανθάτης, μπροστά από τους αμυντικούς ο Γαρουφαλιάς και πίσω από τους επιθετικούς ο Χαλκιαδάκης . Στην επίθεση οι Κόντε και Μπερτά.

Με σύστημα 4-2-3-1 άρχισε το ματς η ομάδα του Ανιγκό. Τερματοφύλακας ο Σωτηρίου. Στην άμυνα δεξιά ο Τσαμπούρης, αριστερά ο Φαβάρο και στο κέντρο οι Λεονάρντο – Αντιλέχου. Στα χαφ οι Μητρόπουλος και Νουάνκο. Στον άξονα ο Σουμπίνιο, δεξί εξτρέμ ο Γιακουμάκης και αριστερό ο Ζαραδούκας. Μοναδικός προωθημένος για τον Λεβαδειακό ο Μαρκόβσκι.

Καλός ρυθμός χωρίς γκολ όμως…

Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι ο ΠΑΣ μπήκε με σκοπό να πετύχει κάποιο γρήγορο γκολ. Η πρώτη τελική στο παιχνίδι ήρθε στο 3ο λεπτό με τον Μανθάτη να βρίσκεται εκτός περιοχής μετά την απομάκρυνση των παικτών του Λεβαδειακού, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σωτηρίου.

Τρία λεπτά αργότερα χάθηκε καλύτερη στιγμή για τους Γιαννιώτες, με τον ίδιο παίκτη. Ο Μανθάτης πήρε την μπάλα από την δεξιά πλευρά, συνέκλινε, έπιασε το συρτό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο 21’ χάθηκε ακόμα μια ευκαιρία για τον ΠΑΣ, ο Καρανίκας εκτέλεσε το φάουλ από την αριστερή πλευρά, ο Τσαμπόυρης μπήκε στην πορεία της μπάλα, με το διώξιμο του να μην είναι καλό και να γυρίζει προς την εστία της ομάδας του, αλλά ο Σωτηρίου ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 24ο λεπτό χάθηκε η καλύτερη στιγμή για τους Βοιωτούς, ο Τσαμπούρης βρέθηκε περίπου 25 μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, έπιασε ωραίο, δυνατό σουτ, ο Βελλίδης φάνηκε να αιφνιδιάζεται, αλλά κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 36’, ο Χαλκιαδάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, η μπάλα του στρώθηκε στον αέρα, αλλά το γυριστό που επιχείρησε έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Ο ΠΑΣ την κατοχή ο Λεβαδειακός τις ευκαιρίες…

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους χάθηκε σπουδαία στιγμή για τον Λεβαδειακό, ο Τσαμπούρης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρκόβσκι μπήκε στην πορεία της μπάλας, έπιασε την σκαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, λίγο έξω από την εστία του Βελλίδη.

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 15’ λεπτά στο δεύτερο μέρος, για να κάνει τελική ο ΠΑΣ, ΣΤΟ 59’ ο Κόντε πήδηξε πιο ψηλά από όλους, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε ήταν αρκετά άστοχη και έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σωτηρίου, που δεν ανησύχησε.

Στο 73’ χάθηκε ακόμα μια καλή στιγμή για τους Βοιωτούς στο δεύτερο ημίχρονο, γέμισμα του Τριποτσέρη, ο Γιακουμάκης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν άτσαλο και έφυγε άουτ, χωρίς να απειλήσει τον Βελλιδη.

Στο 79’ Ο Καρανίκας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Κόντε προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας με προβολή, αλλά δεν  κατάφερε να φτάσει στην μπάλα με αποτέλεσμα να περάσει και αυτή η φάση.

Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΣ χάθηκε στο 90ο λεπτό Χέλκβιστ και Μανθάτης συνεργάστηκαν όμορφα, με τον Σουηδό να βρίσκεται φάτσα με το τέρμα, αλλά με σωτήρια επέμβαση ο Τριποτσέρης έδιωξε τον κίνδυνο για την ομάδα του και κράτησε το 0-0.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης.

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης και Γεώργιος Χατζηνάκος, 4ος Βοηθός: Νικόλαος Πουλημάς.

Κάρτες: Γαρουφαλιάς, Μπέριος – Ομπιόρα, Μαρκόβσκι, Ζαραδούκας, Καραχάλιος, Σωτηρίου

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης) : Βελλίδης, Βιντάλ(77′ Γιάκος), Μπετρά(61′ Χέλβιστ), Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης(71′ Νικολιάς), Μπέριος, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Κόντε, Μιχαήλ

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου, Λεονάρντο(67′ Τριποτσέρης), Σουμπίνιο(76′ Νίκας), Μαρκόβσκι, Φαβάρο, Νουάνκο, Γιακουμάκης, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Τσαμπούρης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση