HomeHL-9Ποινικές διώξεις στον άνδρα που κατηγορείται για το βιασμό της ανιψιάς του

Ποινικές διώξεις στον άνδρα που κατηγορείται για το βιασμό της ανιψιάς του

Βρίσκεται από χθες στα χέρια των αστυνομικών αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο γραφείο του εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 30χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 12χρονη κόρη της αδερφής του, από την ηλικία δηλαδή των 8 ετών.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση ανηλίκου που δεν έχει κλείσει τα 12 έτη ενώ ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός αλλοδαπός βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στα χέρια των αστυνομικών αρχών, καθώς μετά από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι του βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα λαθραίου καπνού.

Επίσης έχει κατασχεθεί και ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος το περιεχόμενο του.

Ο εφιάλτης που ζούσε το μικρό κορίτσι στα χέρια του θείου του ήρθε στο φως , όταν η 12χρονη αποκάλυψε στη μητέρα της όσα είχε περάσει και εν συνεχεία πήγαν μαζί στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον βιασμό.

Ωστόσο ο 30χρονος αμέσως μετά την καταγγελία προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπου έδωσε κατάθεση, αρνούμενος κάθε κατηγορία, αλλά αποχώρησε, καθώς υπήρχε παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση