HomeHL-9Στους δρόμους η ΕΛ.ΑΣ. για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων του τριημέρου

Στους δρόμους η ΕΛ.ΑΣ. για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων του τριημέρου

Αυξημένα μέτρα μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επί ποδός βρίσκονται από την Παρασκευή και μέχρι την Καθαρά Δευτέρα για την έξοδο και την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου οι άνδρες της Τροχαίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου σε ολόκληρο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού, προκειμένου οι εκδρομείς των ημερών αυτών, να φτάσουν σώοι και αβλαβείς στους προορισμούς τους.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να δείχνουν την μέγιστη προσοχή, προκειμένου να φτάσουν σώοι και ασφαλείς στον προορισμό τους.

Θα πρέπει να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην προχωρούν σε αντικανονικά προσπεράσματα, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να κάνουν χρήση ζώνης ασφαλείας ή κράνους.

Επίσης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, όσοι οδηγοί θα κινηθούν στην εθνική οδό από Ηράκλειο προς Αγία Γαλήνη, στην παλαιά εθνική οδό από Ηράκλειο προς Αρχαιότητες Μαλίων και στη νέα εθνική οδό Ηρακλείου- Βιάνου, σημεία που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Σημειώνεται ότι καθ όλη τη διάρκεια των επόμενων ημερών το φωτογραφικό ραντάρ θα βεβαιώνει επικίνδυνες παραβάσεις, ενώ θα γίνονται και μετρήσεις για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση