HomeHL-GreeceΕπεισόδια στο Κολωνάκι από οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου

Επεισόδια στο Κολωνάκι από οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου

Βρίσκονται στην Αθήνα για το βραδινό ματς με την ΑΕΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ οπαδών της Ντιναμό Κιέβου και Ρώσων που διαμένουν στην Ελλάδα.

Το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το iefimerida.gr αποτυπώνει καρέ-καρέ την άγρια συμπλοκή Ρώσων και Ουκρανών χούλιγκαν.

Τα επεισόδια, έλαβαν χώρα στην οδό Τσακάλωφ, στο Κολωνάκι το μεσημέρι της Πέμπτης, στο καφέ Ruins.

Στο εν λόγω καφέ, κάθονταν μια παρέα πέντε Ρώσων. Οταν αποχώρησαν από το μαγαζί τους εντόπισαν στο παρακάτω στενό, μια ομάδα Ουκρανών φιλάθλων της Ντιναμό Κιέβου που περνούσε από το σημείο.

Ορισμένοι τους υπολογίζουν σε 15 με 20 άτομα, άλλοι σε 40.

Οι Ουκρανοί μόλις αντιλήφθηκαν τους Ρώσους, άρχισαν να τους κυνηγούν. Οι Ρώσοι μπήκαν ξανά στο μαγαζί γα να σωθούν και οι Ουκρανοί έκαναν ντου στο μαγαζί. Ακολούθησαν άγρια επεισόδια, εκσφενδονίστηκαν καρέκλες, τασάκια, έσπασαν τζαμαρίες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=b6rwwlB-dhg

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ και πραγματοποιήθηκαν περίπου 18 προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκαν μαχαίρια και σιδηρογροθιές.

Οπως αναφέρουν άνθρωποι του καταστήματος δεν υπάρχει τραυματισμός πελάτη ή εργαζομένου.

Να σημειωθεί ότι οι Ουκρανοί οπαδοί βρίσκονται στην Αθήνα για το βραδυνό παιχνίδι (22:05) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Ντιναμό Κιέβου θα έχει το βράδυ στο ΟΑΚΑ περίπου 330 οπαδούς της, ενώ από χθες ο Ρουβίκωνας απειλεί για επίθεση στους Ουκρανούς οπαδούς, οι οποίοι, όπως λέει, είναι γνωστοί ως φασίστες στην πατρίδα τους και την Ευρώπη.

https://www.youtube.com/watch?v=EvR8GJkcxlA

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση