HomeHL-SportsΒασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Η Μάντσεστερ Σίτι «καθάρισε» την πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Ελβετία καθώς πέτυχε τρία γκολ (4-0)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μάντσεστερ Σίτι «καθάρισε» την πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Ελβετία καθώς πέτυχε τρία γκολ (4-0).

Οι «πολίτες» δεν ήθελαν να μπουν σε μπελάδες, μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να επιβληθούν πλήρως πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 23 λεπτά.

Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Γκιντογκάν με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Μπρούιν ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Γκουαρντιόλα πήρε αέρα δύο τερμάτων χάρη σε γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα έπειτα από σέντρα του Στέρλινγκ από τα αριστερά.

Στο 23ο λεπτό ο Αγουέρο βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή, επεχείρησε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτσλικ για το 3-0, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη αλλά και την πρόκριση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τη Βασιλεία να έχει αρκετά δύσκολο έργο στον επαναληπτικό, στο Μάντσεστερ.

Στην επανάληψη, οι «πολίτες» κατάφεραν να φτάσουν και σε ένα τέταρτο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 54 λεπτό ο Γκιντογκάν πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με ένα εκπληκτικό, πλασαριστό σουτ από τα όρια της περιοχής.

Οι συνθέσεις:

Βασιλεία (Ρ. Βίκι): Βάτσλικ, Λακρουά, Λανγκ, Φράι, Στόκερ, Σούκι, Ομπερλέν, Ντιέ, Ελιονούσι, Ριβέρος, Τζάκα

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Στέρλινγκ, Γκιντογκάν, Αγουέρο, Ντε Μπρούιν, Ντελφ, Σίλβα, Φερναντίνιο, Οταμέντι

Διαφήμιση
Διαφήμιση