HomeHL-WorldΤραγική εξέλιξη στο σκάνδαλο Γουάινστιν: Αυτοκτόνησε η μάνατζερ του πιο διάσημου θύματός του!

Τραγική εξέλιξη στο σκάνδαλο Γουάινστιν: Αυτοκτόνησε η μάνατζερ του πιο διάσημου θύματός του!

Είχε κατηγορηθεί ότι έκλεισε το «ραντεβού του βιασμού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στη ζωή της έδωσε η 50χρονη Τζιλ Μέσικ, μάνατζερ αστέρων του Χόλιγουντ, η οποία εκπροσωπούσε την ηθοποιό Ρόουζ ΜακΓκάουαν το 1997, την περίοδο που η ίδια ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, και είχε μάλιστα κλείσει η ίδια στην πελάτισσά της το επίμαχο ραντεβού.

Η αυτοκτονία της γυναίκας, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια, χαρακτηρίστηκε σε σημερινή ανακοίνωση από τους συγγενείς της ως «παράπλευρη απώλεια» του τεράστιου σκανδάλου που έχει συγκλονίσει την Αμερική και όχι μόνο.

«H αγαπημένη μας Τζιλ πέθανε ως παράπλευρη απώλεια μιας ήδη φρικτής ιστορίας», αναφέρουν οι οικείοι της άτυχης γυναικας που αυτοκτόνησε εχθές στο Λος Άντζελες, επισημαίνοντας ότι και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές (η Ρόουζ ΜακΓκάουαν και ο Χάρβεϊ Γουαινστιν) έσυραν το όνομα της μάνατζερ στη λάσπη, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε κάνει τίποτα κακό.

«Οι λέξεις έχουν σημασία. Από αυτές μπορεί να εξαρτηθεί ακόμη και η ζωή ενός ανθρώπου», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συγγενείς της Μέσικ, υπαινισσόμενοι ότι το πρόσφατο βιβλίο της ΜακΓκάουαν – του πιο γνωστού θύματος του μεγαλοπαραγωγού – όπου άφηνε υπαινιγμούς για τον ρόλο της μάνατζέρ της την βραδιά του «βιασμού» της, συνέβαλαν στην αυτοκτονία της γυναίκας.

«Είχε μόλις αρχίσει να βάζει σε τάξη τη ζωή της μετά από την ψυχολογική της κατάρρευση μερικά χρόνια πριν» επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους τα αγαπημένα πρόσωπα της 50χρονης, εξηγώντας ότι οι κατηγορίες της ΜακΓκάουαν ήταν για αυτήν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Υπενθυμίζεται ότι η ΜακΓκάουαν ισχυρίζεται ότι είχε βιαστεί από τον ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που της είχε κλείσει η μάνατζέρ της το 1997 σε ξενοδοχείο, ραντεβού που στη συνέχεια ο Γουάινστιν μετέφερε στη σουίτα του.

Η ΜακΓκάουαν, άφησε κατά καιρούς αιχμές σε συνεντεύξεις της ότι ο παραγωγός είχε μια ολόκληρη ομάδα ατόμων που τον βοηθούσαν να «ξεμοναχιάζει» τα θύματά του, αποκαλώντας μάλιστα αυτά τα πρόσωπα «αδίστακτους προαγωγούς». Αν και δεν είχε αναφέρει ρητά το όνομα της πρώην μάνατζέρ της, πολλοί πιστεύουν ότι μιλούσε για εκείνη και άλλους συνεργάτες του Γουάινστιν, που προγραμμάτιζαν τις συναντήσεις του. Επίσης είχε δηλώσει ότι η μάνατζέρ της δεν είχε κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει όταν είχε πληροφορηθεί τι είχε συμβεί.

Η οικογένεια της Μέσικ αναφέρει πως τόσο καιρό η 50χρονη δεν μιλούσε δημόσια για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, από σεβασμό σε όσα είχε περάσει η ΜακΓκάουαν.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν, τώρα έχει φτάσει ο καιρός να διαψευστούν αυτές οι ανυπόστατες κατηγορίες, αφού η μάνατζερ είχε αναφέρει το περιστατικό στους ανωτέρους της και είχε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι της ώστε η καταγγελία του θύματος του Γουάινστιν να βρει ανταπόκριση.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση