HomeHL-SportsΕπαγγελματίας ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης

Επαγγελματίας ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε πως είναι όνειρό του να παίξει στην πρώτη ομάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πήρε προαγωγή… Είχε προαναγγείλει ο Νίκος Παπαδόπουλος πως ένας παίκτης από την Κ19 του ΟΦΗ θα προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο και αυτός είναι ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Ο τελευταίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από την αρχή της σεζόν και έτσι την Τρίτη  πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον διευθυντή της ΠΑΕ, Παύλο Αδάμο, και τον Γενικό αρχηγό, Κώστα Ζερβάκη, να του εύχονται καλή επιτυχία.

«Βαγγέλη καλώς ήρθες στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ! Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!» αναφέρει η ανακοίνωση των Κρητικών, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθούν συνεχώς τα δικά τους παιδιά. Έχουν, άλλωστε, κάνει επαγγελματίες πριν λίγο καιρό και τους Κοντογιάννη, Πλευράκη και Παναγιώτου.

Τέλος,ο Νοικοκυράκης δήλωσε ότι «ήταν το όνειρο μου να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Είμαι υπερήφανος που ο κύριος Παπαδόπουλος, με επέλεξε.

Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τον δικαιώσω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στην Κ19 του ΟΦΗ και τους προπονητές μου για την βοήθεια τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση