HomeHL-SportsΟΦΗ Α.Ε. Καραϊσκάκης 3-0

ΟΦΗ Α.Ε. Καραϊσκάκης 3-0

Άνετοι και ωραίοι οι Κρητικοί νίκησαν εύκολα με 3-0 της Α.Ε. Καραϊσκάκης . Βουό, Κουτσιανικούλης και Μάνος οι σκόρερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι κι αυτός εδώ… Άμεσα συνήλθε από την ήττα στη Λάρισα ο ΟΦΗ, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Α.Ε. Καραϊσκάκης στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί έστειλαν έτσι μήνυμα εν όψει της συνέχειας να μην τους ξεγράφει κανείς στη μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Μείωσαν στους τρεις τη διαφορά τους από την Παναχαϊκή και την επόμενη αγωνιστική θα πάρουν και μία ξεκούραστη νίκη με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δυσκολεύτηκαν οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου και με αυτό τον τρόπο κέρδισαν για τέταρτο εντός έδρας ματς στη σειρά.

Σε όλα μάλιστα έχουν πετύχει από τρία γκολ και σε αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει η φόρμα των Μάνου και Κουτσιανικούλη. Πάλι ήταν καλοί και οι δύο, ενώ είχαν και τη βοήθεια του Βουό, ο οποίος στην επιστροφή του στον ΟΦΗ σκόραρε.

Για τους Αρτινούς δεν μπορεί να πει κανείς πολλά. Δεν τους βγήκε το ματς από την αρχή με αποτέλεσμα να μην παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί αυτή τη φορά.

Γνώρισαν την ήττα μετά από τρία ματς και για τέταρτο αγώνα στη σειρά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα με αποτέλεσμα να παραμείνουν στη μέση της βαθμολογίας.

Από τα πρώτα λεπτά μπήκε δυνατά ο ΟΦΗ και έδειξε τις διαθέσεις τους. Απείλησε αρχικά στο 2′ με τον Ποτουρίδη και στο 9′ έκανε το 1-0.

Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε τη σέντρα και ο Βουό άνοιξε το σκορ θυμίζοντας με το καλημέρα την ικανότητά του να σκοράρει, κάτι που άλλωστε γνωρίζουν στο Ηράκλειο.

Δεν κατάφερε να αντιδράσει η Α.Ε. Καραϊσκάκης, η οποία δεν είχε τρόπο να απειλήσει. Ο ΟΦΗ έριξε σταδιακά τον ρυθμό, προσπάθησε για κάποια λεπτά να κάνει διαχείριση, είχε μία καλή στιγμή με τον Παπαστεριανό και στο 33′ έκανε και το 2-0.

Ο Μάνος έκανε ωραία ενέργεια, η μπάλα έφτασε στον Κουτσιανικούλη και εκείνος από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 2-0.

Κάπου εκεί καθάρισαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, αφού οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου έδειχναν ακίνδυνοι. Η μπάλα δεν έφτανε με τίποτα στον Λουκίνα, οι υπόλοιποι δεν έπαιρναν φάσεις πάνω τους και το αποτέλεσμα ήταν ο Στρέζος να μην χρειάζεται και να είναι ουσιαστικά θεατής.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παπαβασιλείου έριξε τον Ρανγκέλοφ στο ματς θέλοντας να γίνει πιο απειλητική η ομάδα του. Παρεμπιπτόντως, αυτό ήταν το ντεμπούτο του με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Δεν κατάφερε, όμως, ούτε εκείνος κάτι το ιδιαίτερο χωρίς η ευθύνη να είναι απαραίτητα δική του αλλά συνολικά της ομάδας.

Ο ΟΦΗ είχε φέρει το παιχνίδι εκεί που το ήθελε, αλλά δεν θέλησε να κάτσει πάνω στο 2-0. Προσπάθησε να βρει και άλλο γκολ με τους Μάνο και Κουτσιανικούλη να είναι κινητικοί.

Φάσεις έβγαζαν οι γηπεδούχοι, αλλά ήταν σχεδόν όλες οι τελικές τους εκτός στόχου με αποτέλεσμα να μην βάζουν άλλο γκολ.

Τελικά το 3-0 έγινε στο 74′ με τον Μάνο. Ο πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής φάνηκε ότι το έψαχνε πολύ το γκολ και το βρήκε με ωραία προσωπική ενέργεια. Ήταν και το πιο ωραίο από τα τρία τέρματα που σημειώθηκαν.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε εντελώς, οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν διαχείριση δυνάμεων και έτσι δεν σημειώθηκε κάτι άξιο αναφοράς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), βοηθοί του οι Κουρέντας (Τρικάλων) και Μαρνέζος (Χανίων), ενώ τέταρτος ο Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: 75′ Μάνος, 79′ Κομεσίδης, 87′ Βουό

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Πορτουλίδης, Βουό.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Κόλινς, Χούσος, Μακρίδης, Κυριάκης, Λουκίνας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση