HomeΚΡΗΤΗΣτη βουλή τα ζητήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιοβασιλιωτών

Στη βουλή τα ζητήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιοβασιλιωτών

Κατάθεση αναφοράς από τον Νίκο Ηγουμενίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης κατέθεσε στο Προεδρείο της Βουλής επίσημο έγγραφο-επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιοβασιλιωτών Πεδιάδος του Νομού Ηρακλείου προωθώντας στα συναρμόδια Υπουργεία τα θέματα που απασχολούν τον τοπικό δραστήριο σύλλογο του Νομού Ηρακλείου. Μεταξύ των θεμάτων που επισημαίνονται στο έγγραφο είναι και η ανάγκη δημιουργίας υποδομών για την αναμετάδοση τηλεοπτικού σήματος και η επίσπευση ενεργειών για την συμπερίληψη της περιοχής στον χάρτη συχνοτήτων.

Μεταξύ άλλων θεμάτων που τίθενται και που αποτελούν αιτήματα και των κατοίκων του χωριού είναι η αναπαλαίωση της αίθουσας του παλαιού δημοτικού σχολείου με στόχο «έναν χώρο πολιτισμού θεμελιωμένου στις ρίζες του παλαιότερου, του δημοτικού μας σχολείου», όπως επισημαίνεται στο ίδιο το έγγραφο, και η εκπόνηση μελέτης για την εκμετάλλευση ακινήτου στη θέση «Παιδούπολη» για την πολιτιστική – οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Το έγγραφο απευθύνεται προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομίας, Πολιτισμού και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση