HomeΚΡΗΤΗΈκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον Δήμο Πλατανιά

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον Δήμο Πλατανιά

Τι είπε ο Γιάννης Μαλανδράκης στον χαιρετισμό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε την Tρίτη 16 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο του Πλατανιά στο Γεράνι, παρουσία  του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημοτικών Συμβούλων   και Συμβούλων των Ν.Π. του Δήμου,  του Γενικού Γραμματέα  και φυσικά του συνόλου των υπαλλήλων του Δήμου και των νομικών προσώπων αυτού.

platanias-pita2

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Ιωάννης Μαλανδράκης αφού συνεχάρη το προσωπικό του Δήμου για την προσπάθεια που καταβάλλει για την εξυπηρέτηση των δημοτών και αφού ανέφερε συνοπτικά τους στόχους για το νέο έτος , τους ευχήθηκε να έχουν  μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά , με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων τους απασχολούν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος  επίσης επισήμανε ότι παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει κατ’ επανάληψη τον Δήμο μας, η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά, εντείνει τις προσπάθειες της με τη συμβολή των υπαλλήλων του Δήμου για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει σε όλους τους τομείς, προτάσσοντας την τεκμηριωμένη διεκδίκηση και τη συλλογική δουλειά.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Εμμανουήλ Ντουντουλάκης, ευχόμενος χρονιά πολλά και υγεία σε όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί από την βασιλόπιτα έπεσε σε μία τυχερή υπάλληλο του Δήμου η οποία έλαβε ως δώρο, προσωπικά από τον Δήμαρχο,  ένα tablet!, Επίσης άλλος ένα υπάλληλος έλαβε δώρο   τρεις ημέρες άδειας. Τέλος σε όλο το προσωπικό δόθηκε μια μέρα άδεια ως αναγνώριση της συνεισφοράς τους στο Δήμο.

Ακολούθησε κέρασμα από το Δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση