HomeHL-9Οι fans του Βασίλη Καρρά στο Ηράκλειο πλήθυναν και μετακόμισαν!

Οι fans του Βασίλη Καρρά στο Ηράκλειο πλήθυναν και μετακόμισαν!

Διατηρούν σύλλογο με γραφεία, ταμπέλα και … καταστατικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εσείς το ξέρατε ότι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έχει ένα από τα πιο δυναμικά fan club στο Ηράκλειο και μάλιστα ιδιαίτερα δραστήριο;

Αναμφισβήτητα, ο αγαπητός καλλιτέχνης, μια γνήσια λαϊκή φωνή με θαυμαστές από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα έχει το «ρεύμα» του και στην Κρήτη, όπως και σε κάθε άλλη περιοχή. Ωστόσο, φαίνεται πως οι θαυμαστές του στο Ηράκλειο είναι πολύ φανατικοί, αφού έφτασαν να συστήσουν Σύλλογο και μάλιστα με όλα τα συμπαρομαρτούντα της διαδικασίας, δηλαδή καταστατικό, γραφεία, ταμπέλες και άλλα συναφή.

Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία που βλέπετε, με την ταμπέλα που στην κυριολεξία βγάζει … μάτι όπου αναγράφεται η επωνυμία του συλλόγου «Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά». Το φωτογραφικό ενσταντανέ «τσάκωσε» τα παλιά γραφεία των fans γιατί, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το κτίριο είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση. Ο λόγος της μετακίνησης, μαθαίνουμε, δεν είναι άλλος από την αύξηση του δυναμικού του συλλόγου, ο οποίος χρειάστηκε μεγαλύτερη στέγη για να φιλοξενεί τα μέλη του. Έτσι, πλέον η έδρα του είναι στην οδό Γερωνυμάκη και από τις παλιές εγκαταστάσεις του συλλόγου απέμεινε μόνο η ταμπέλα.

Όπως και να’χει πάντως στη σελίδα που διατηρεί ο σύλλογος στο Facebook με περισσότερους από 110.000 χρήστες να την παρακολουθούν, μπορεί κανείς να μάθει όλα τα νέα για τις δραστηριότητες του Βασίλη Καρρά, τις εμφανίσεις του ή δηλώσεις του και να απολαύσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση