HomeΚΡΗΤΗΠεριοδεία σε νοσοκομεία και υπηρεσίες για τον Γ. Μιχελογιαννάκη

Περιοδεία σε νοσοκομεία και υπηρεσίες για τον Γ. Μιχελογιαννάκη

Ποια θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, πραγματοποίησε χτες μια σειρά συναντήσεων σε υπηρεσίες του Δήμου και νοσοκομεία του Ηρακλείου, καθώς και σε περιοχές της πόλης, όπου έκανε εκτενείς συζητήσεις όσον αφορά τα τρέχοντα προβλήματα και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα Μαυρομάτη Ελένη, όπου συζήτησαν για τις 2 Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και για τις υπόλοιπες 10, όπου υπάρχει πρόβλημα χώρου. Αναφέρθηκαν, επίσης, και στις προκηρύξεις γιατρών που θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιανουάριο.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την διευθύντρια του ΕΦΚΑ, κα Κρικέλη Παρασκευή, όπου συζήτησαν για τα τρέχοντα προβλήματα, δίνοντας προτεραιότητα στο φλέγον ζήτημα της απονομής συντάξεων.

Σημαντική, επίσης, είναι η συνάντηση που πραγματοποίησε με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου, όπου συζήτησαν εκτενώς για τα δύο νοσοκομεία. Όσον αφορά το ΠΑΓΝΗ, συζήτησαν για ανάγκη πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού, για τις σχέσεις εργασίας σε επικουρικούς ιατρούς και δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στο ζήτημα επάνδρωσης της καρδιοχειρουργικής κλινικής και στην απόκτηση ψηφιακού αγγειογράφου, γεγονός το οποίο θα βοηθήσει ώστε να σταματήσουν οι διακομιδές των περιστατικών στην Αθήνα. Για τη σίτιση, την καθαριότητα και τη φύλαξη των νοσοκομείων, σε επίπεδο νέων προσλήψεων, έγινε επίσης συζήτηση. Όσον αφορά το Βενιζέλειο, συζήτησαν για την ανάγκη πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού, για την κατασκευή της νέας πτέρυγας με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ και για την κάλυψη όλων των θαλάμων με χώρους υγιεινής.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση με τον διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ Αλεξόπουλο Κώστα, όπου συζήτησαν τα τρέχοντα ζητήματα και την χρηματοδότηση των νέων αγροτών.

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΗ, πραγματοποίησε συνάντηση με την κα Μαρία Παπαδάκη, προϊστάμενη του διοικητικού προσωπικού, και με τον κ Μανώλη Σκεπασιανό, πρόεδρο των εργαζομένων ΔΕΥΑΗ. Συζήτησαν για την έλλειψη προσωπικού, την μείωση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας, το άρθρο 31 για παραμονή της προσωπικής διαφοράς στον μισθό, το ζήτημα των 12 υπαλλήλων που επαναπροσελήφθησαν και το ζήτημα των δανείων της επιχείρησης.

Τέλος, στην επίσκεψή του στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, συζήτησε με προσωπικό.

Το απόγευμα, επισκέφτηκε την πλατεία Σινάνη, την πλατεία Ατσαλένιου, την πλατεία Μασταμπά, την πλατεία Καμινίων και την περιοχή των Πατελών, όπου συζήτησε με τους πολίτες για τα προβλήματα των περιοχών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση