Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος της Κρήτης λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του 2017 και τον ερχομό του 2018.

Ένας 67χρονος λαχειοπώλης δεν πρόλαβε να υποδεχθεί τη νέα χρονιά που ανέτειλε, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο δρόμο στην περιοχή της Παρηγοριάς στον Κλαδισό Χανίων, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Μάλιστα το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα διαμελίστηκε, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο να μη μπορούν να αναγνωρίσουν αρχικά, αν επρόκειτο για άνδρας ή γυναίκα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο, αναζητούν τον οδηγό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε τον 67χρονο λαχειοπώλη.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί, είχαν στα «χέρια» τους το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του μίνι μάρκετ όπου είχε πάει να ψωνίσει ο άτυχος ηλικιωμένος λίγο πριν τον παρασύρει το αυτοκίνητο.

Στο βίντεο φαινόταν καθαρά πως πρόκειται για ένα αγροτικό όχημα, χρώματος ασημί, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Οι αρχές ήδη έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα οχήματα που ταιριάζουν με τον συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου και το απόγευμα εντόπισαν το αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Μάλιστα, έχουν ταυτοποιήσει και τον οδηγό. Πρόκειται για έναν 44χρονο άνδρα τον οποίον και αναζητούν οι αρχές.

Πηγές της αστυνομίας εικάζουν πως ο 44χρονος κρύβεται μέχρι να περάσει το αυτόφωρο και μόλις γίνει αυτό θα εμφανιστεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση