HomeHL-SportsΠΑΟ: Προσφυγή ο Χουλτ, φεύγουν οι Σιλά και Χίλιεμαρκ

ΠΑΟ: Προσφυγή ο Χουλτ, φεύγουν οι Σιλά και Χίλιεμαρκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Nέος «πονοκέφαλος» προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς προσφυγή σε βάρος του «τριφυλλιού» κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ, διεκδικώντας 360.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους από ενδεχόμενη πώληση του Σουηδού μπακ, ο παίκτης ενέδωσε τελικά στις πιέσεις του μάνατζέρ του και ακολούθησε τη νομική οδό για να διεκδικήσει τα οφειλόμενά του.

Oι διοικούντες τον Παναθηναϊκό πάντως εξόφλησαν το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Σουηδός μπακ για να μείνει ελεύθερος.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του τριφυλλιού πλήρωσαν τις 70.000 ευρώ που χρωστούσαν στον παίκτη, ωστόσο από τη στιγμή που η προσφυγή κατατέθηκε πριν μπουν αυτά τα χρήματα στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος άσος θα βγει νικητής στη δικαστική διαμάχη που άνοιξε με την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν θα αποτελέσουν για το «τριφύλλι» οι Γιακούμπα Σιλά και Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Οι δύο παίκτες έχουν παραχωρηθεί δανεικοί στην ελληνική ομάδα από τη Ρεν και την Τζένοα αντίστοιχα, ωστόσο, και με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα διακοπεί άμεσα η διαδικασία του δανεισμού τους και θα επιστρέψουν στους συλλόγους, που ανήκουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση