HomeHL-9Τι απαντά η ΔΕΥΑΗ για την έλλειψη νερού στο κέντρο παραμονή Χριστουγέννων

Τι απαντά η ΔΕΥΑΗ για την έλλειψη νερού στο κέντρο παραμονή Χριστουγέννων

«Το απόγευμα θα αποκατασταθεί η υδροδότηση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την καταγγελία των επιχειρηματιών για έλλειψη νερού στο κέντρο του Ηρακλείου, το cretapost επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΗ, Μανώλη Χαιρέτη ο οποίος ανάφερε ότι το απόγευμα θα αποκατασταθεί η υδροδότηση.

«Υπάρχει μία διαρροή στο συγκεκριμένο δίκτυο και τις τελευταίες ημέρες το ελέγχουμε γι’ αυτό και παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα στην υδροδότηση. Ωστόσο, σήμερα το απόγευμα το νερό θα επιστρέψει στο κέντρο», επεσήμανε ο κ. Χαιρέτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι – σύμφωνα με την καταγγελία των επιχειρηματιών – δεν υπάρχει νερό στην περιοχή των Δερμιτζήδικων στο Ηράκλειο από χθες στις 12.30 το μεσημέρι.

«Βρισκόμαστε εν μέσω γιορτών και καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Δεν γίνεται παραμονή Χριστουγέννων – που η δουλειά μας βρίσκεται στο ζενίθ – να μην έχουμε νερό στα καταστήματά μας. Είναι καταστροφικό», υπογράμμισε σχετικά.

Οι ιδιώτες κάνουν την δουλειά του… δήμου

Είναι γνωστό πως το Ηράκλειο είχε ανέκαθεν πρόβλημα υδροδότησης ωστόσο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό είναι πρωτοφανές. Η έλλειψη νερού, ειδικά στο κέντρο, δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο αλλά σχεδόν καθημερινό με τους επιχειρηματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να πληρώνουν ιδιώτες για να τους φέρουν νερό.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κάθε τόσο βυτιοφόρα πηγαινοέρχονται για να μεταφέρουν νερό είτε σε επιχειρήσεις, είτε σε οικίες», τόνισε σχετικά ο επιχειρηματίας στο cretapost.

Διαφήμιση
Διαφήμιση