HomeΕΛΛΑΔΑΤέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Στις 11:00, στις 13:00 και στις 18:00

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για σήμερα, Πέμπτη 21/12, είναι προγραμματισμένες στη Θεσσαλονίκη τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, στις 11:00, θα συγκεντρωθούν συνταξιούχοι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για περικοπές στις συντάξεις τους έξω από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη συμβολή των οδών Ίωνος Δραγούμη με Μητροπόλεως.

Στις 13:00, μέλη της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Θεσσαλονίκης που ζητούν άμεσες προσλήψεις εκπαιδευτικών θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Ακόμη, στις 18:00, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καμάρας για την κατάληψη Mundo Nuevo (Φιλίππου με Σιατίστης), ενώ αναμένεται να κάνουν και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, την ίδια ώρα, μέλη της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης και της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή, ώστε να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ και είναι πιθανό να κατευθυνθούν προς το αμερικανικό προξενείο, που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση