Βυθισμένος στο… πένθος βρίσκεται όλη η αθλητική κοινότητα του Ηρακλείου εξαιτίας του πρόωρου θανάτου του γενικού αρχηγού του Κεραυνού, Νίκου Καραθεοδώρου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο άτυχος άνδρας μισή ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Ανθεστίωνα, στο γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παρευρισκόμενοι ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Αύριο το τελευταίο.. αντίο

Αύριο αναμένεται να απευθύνουν το τελευταίο… αντίο φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου στον άτυχο Νίκο Καραθεοδώρου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Μπεντεβή στις 11 το πρωί ενώ στη συνέχεια η ταφή του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο.

Ενός λεπτού σιγή στους αυριανούς αγώνες

Μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Καραθεοδώρου η ΕΠΣΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΟΑ ενώ αναφέρει πως στα πριν την έναρξη των αυριανών παιχνιδιών των τοπικών σωματείων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΟΑ για τον αδόκητο χαμό του γενικού αρχηγού του Κεραυνού και επί χρόνια παράγοντα του συλλόγου, Νίκου Καραθεοδώρου. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, σε όλα τα παιχνίδια της Κυριακής των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

«Καλό ταξίδι Νίκο…»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του ΠΟΑ αλλά και του Κεραυνού μετά τον θάνατο του Νίκου Καραθεοδώρου.

ΠΟΑ: «Ένας πιστός φίλος και «στρατιώτης» της ομάδας μας, έχασε τη μάχη με τη ζωή, στο δεύτερο του σπίτι, εκεί όπου προσέφερε καθημερινά σε όλα τα τμήματα του ΠΟΑ.

Οι ώρες αυτές, είναι δύσκολες και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΟΑ, του Κεραυνού, του Ερμή Ατσαλένιου αλλά και των ακαδημιών της ομάδας μας, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Καραθεοδώρου, ο οποίος ήταν ένας εκ των γενικών αρχηγών του Κεραυνού, αλλά προσέφερε σε όλα τα τμήματα του σωματείου μας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας στον Μπεντεβή στις 11:00 την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια μας…

Καλό ταξίδι Νίκο…».

Κεραυνός: «Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του γενικού αρχηγού της ομάδας μας κ. Νίκου Καραθεοδώρου. Τον ευχαριστούμε θερμά για τα όσα προσέφερε στην ομάδα αλλά κυρίως γιατί ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν. Καλό ταξίδι κ. Νίκο, σου αφιερώνουμε τη νίκη μας και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα…».

Διαφήμιση
Διαφήμιση