HomeHL-9Δικάζεται για το… χαστούκι στον δικαστικό επιμελητή

Δικάζεται για το… χαστούκι στον δικαστικό επιμελητή

Στη διάρκεια της επιχείρησης κατάσχεσης καταστήματος στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα αναμένεται να δικαστεί ο 45χρονος Ρεθυμνιώτης που κατηγορείται ότι χαστούκισε τον δικαστικό επιμελητή από την Αθήνα, στη διάρκεια της επιχείρησης κατάσχεσης του καταστήματός του το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 13 Σεπτεμβρίου ωστόσο πήρε αναβολή για σήμερα. Τότε ο δικαστικός επιμελητής που έχει μηνύσει τον κατηγορούμενο, δεν παρέστη στο δικαστήριο και μάλιστα του επεβλήθη πρόστιμο για λιπομαρτυρία ύψους 120 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου βρέθηκαν μέλη του ΣΑΟΡ και του παγκρήτιου δικτύου κατά των πλειστηριασμών, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 45χρονο κατηγορούμενο.

Θυμίζουμε πως ο δικαστικός επιμελητής Γιάννης Παναγόπουλος με τη συμπεριφορά του και το προσβλητικό βίντεο που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία, ενώ τη στάση του έχει καταδικάσει και η Ομοσπονδία Δικαστικών Λειτουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν κλήθηκε τηλεφωνικά προκειμένου να παραστεί στη δίκη, είπε πως φοβάται και πως θα έρθει ξανά στο Ρέθυμνο μόνο με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση