HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Να διαχειριστούμε την ήττα και να δούμε την επόμενη μέρα…»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Να διαχειριστούμε την ήττα και να δούμε την επόμενη μέρα…»

Ηρεμία ζήτησε ο τεχνικός του ΟΦΗ, που μίλησε και για τις μεταγραφές * Τι είπε ο Πουρτουλίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη φετινή του ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ και ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι το αρνητικό αποτέλεσμα με την Παναχαϊκή πρέπει να αντιμετωπιστεί με ηρεμία.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Ηρακλειωτών προανήγγειλε και μία με δύο μεταγραφές το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Είναι μία άσχημη ήττα. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά από την αρχή του παιχνιδιού τίποτε δεν μας πήγε καλά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με το πέναλτι.

Δεν είχαμε ηρεμία μετά το 0-1, ούτε ρυθμό που θέλαμε να έχει το ματς. Χάσαμε ένα ημίχρονο λόγω εκνευρισμού. Στο δεύτερο δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε, ρισκάραμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι χρειάζεται ηρεμία. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό και την απογοήτευση όλων. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Αυτή η ήττα μας πάει λίγο πίσω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο και να δούμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Πρέπει να ξέρουμε να διαχειριστούμε αυτή την ήττα και να δούμε την επόμενη μέρα.

Δεν νομίζω ότι υπήρχε κόπωση. Υπήρχε το άγχος της πίεσης και περισσότερο εκνευρισμός. Αν θέλετε να αναλάβω την ευθύνη για να φύγει πάνω από τους παίκτες. Δεν πρέπει με μία ήττα να τα διαλύσουμε όλα. Η ομάδα έχει ποιότητα και παίκτες νικητές. Ήμασταν δεύτεροι και αήττητοι και υπήρχε γκρίνια.

Η ομάδα θέλει στήριξη. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Θέλει λίγο ηρεμία και στήριξη. Θέλουμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Μία, δύο μεταγραφές θα γίνουν», δήλωσε ο Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Πουρτουλίδης είπε: «Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά δεν μας επηρεάζουν τα αποτελέσματα και συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Η ομάδα έδειξε ότι κάνει ανατροπές, αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνεται συνέχεια.

Υπήρχε νευρικότητα. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο σε όλους μας. Συνεχίζουμε με την ίδια θέληση.

Θα πάμε στο επόμενο ματς να διεκδικήσουμε την νίκη όπως αρμόζει στην ομάδα. Είναι στο χέρι μας όλα. Δεν είναι πισωγύρισμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά με την ίδια θέληση. Να είστε όλοι μαζί μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση