HomeHL-9Κρουαζιέρα: Πάνω από 10.000 τουρίστες θα φτάσουν διά θαλάσσης στο Ηράκλειο

Κρουαζιέρα: Πάνω από 10.000 τουρίστες θα φτάσουν διά θαλάσσης στο Ηράκλειο

Από σήμερα έως το τέλος του χρόνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω από 10.000 τουρίστες αναμένεται να φτάσουν από σήμερα έως το τέλος του χρόνου στο Ηράκλειο διά… θαλάσσης με πολυτελή κρουαζιερόπλοια.

Συνολικά θα δέσουν τέσσερα κρουζιερόπλοια – ένα σήμερα και τρία τον Δεκέμβριο, από τα οποία θα αποβιβαστούν συνολικά 10.523 επιβάτες.

Πρόκειται για τα κρουαζιερόπλοια Costa Mediteranea, Viking Star, Msc Splendida και Msc Orchestra.

Οι τουρίστες θα έχουν την δυνατότητα για λίγες ώρες να θαυμάσουν τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής αλλά και να κάνουν βόλτα στο κέντρο της πόλης τονώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τοπική αγορά.

Δείτε αναλυτικά πότε θα αγκυροβολήσουν στο λιμάνι του Ηρακλείου και πόσους τουρίστες θα μεταφέρουν:

Σήμερα, Τετάρτη έδεσε στις 7 το πρωί στο λιμάνι το Costa Mediterranea μεταφέροντας 2.680 επιβάτες.Αναχώρησε στις 2 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 8 το πρωί θα βρίσκεται στο Ηράκλειο το Viking Star με 930 τουρίστες. Θα αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα δέσει το Msc Splendida μεταφέροντας 4.363 τουρίστες. Θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα.

Τέλος, παραμονή των Χριστουγέννων (Κυριακή 24 Δεκεμβρίου) θα βρίσκεται στο λιμάνι από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα το Msc Orchestra μεταφέροντας 2.550 επιβάτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση