HomeΚΡΗΤΗΤι πρέπει να κάνουν όσοι διαθέτουν ιδιοκτησίες στην παραλιακή ζώνη Ταυρωνίτη

Τι πρέπει να κάνουν όσοι διαθέτουν ιδιοκτησίες στην παραλιακή ζώνη Ταυρωνίτη

Επίκειται καθορισμός οριογραμμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι επίκειται ο καθορισμός των οριογραμμών αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού στην παραλία Ταυρωνίτη.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν άμεσα, στην κτηματική υπηρεσία Χανίων (ταχ. Δ/νση: Ανδρ. Παπανδρέου 65, Χανιά/τηλέφωνο: 2821345500) αντίγραφα συμβολαίων των ιδιοκτησιών τους, που ευρίσκονται στην παραλιακή ζώνη του Ταυρωνίτη.

Όσοι έχουν ιδιοκτησίες προερχόμενες από το ταμείο εφέδρων πολεμιστών, θα πρέπει να προσκομίσουν στην κτηματική υπηρεσία Χανίων τα παρακάτω έγγραφα:

α) αντίγραφο του αρχικού συμβολαίου μεταβίβασης της ιδιοκτησίας από το ταμείο εφέδρων πολεμιστών στον πρώτο ιδιοκτήτη μαζί με αντίγραφο του τοπογραφικού του ακινήτου, το οποίο συνοδεύει το συμβόλαιο μεταβίβασης.

Β) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΘΗΚΗΣ από το υποθηκοφυλακείο Κολυμβαρίου. Παρακαλούμε για λόγους επιτάχυνσης της διαδικασίας, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, έως την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, να έχουν κάνει όλες τις ενέργειες που τους αφορούν σε σχέση με την Κτηματική Υπηρεσία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση