HomeHL-9Γυναίκα κατήγγειλε γιατρό για παράνομη τοποθέτηση καμερών στο ιατρείο

Γυναίκα κατήγγειλε γιατρό για παράνομη τοποθέτηση καμερών στο ιατρείο

Το θέμα διερευνά η αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη αναστάτωση αλλά και σούσουρο προκλήθηκε τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Εισαγγελία μετά από την καταγγελία που έκανε ο σύζυγος νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με την οποία γιατρός είχε παράνομα τοποθετήσει κάμερες στο ιατρείο του και συγκεκριμένα στον χώρο όπου γίνονται διαφόρων τύπων επεμβάσεις, χωρίς να το γνωρίζουν οι ασθενείς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν η γυναίκα του καταγγέλλοντος επισκέφθηκε το συγκεκριμένο ιατρείο για κάποιο θέμα που χρειαζόταν ιατρική παρέμβαση.

Η συγκεκριμένη φέρεται να αντιλήφθηκε ότι στον χώρο του ιατρείου υπήρχαν κάμερες, για την ύπαρξη των οποίων δεν είχε ενημερωθεί κάτι που της προκάλεσε κακή εντύπωση. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια μετά που έφυγε από τον χώρο του ιατρείου, ενημέρωσε τον σύζυγό της.

Ακόμη, φέρεται να του είπε ότι οι κάμερες επικέντρωναν σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου, παραβιάζοντας, εάν ήταν σε λειτουργία την ιδιωτικότητα των ασθενών.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, η επίσκεψη της συγκεκριμένης ασθενούς έγινε πριν λίγες ημέρες και ο σύζυγός της εμφανώς ενοχλημένος και εκνευρισμένος πήγε στο ιατρείο για να διαπιστώσει και ο ίδιος τα όσα του είχε πει προηγουμένως η σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές , η επίσκεψη του συζύγου στον γιατρό έγινε πριν λίγα 24ωρα και δεν ήταν σε καθόλου φιλικό κλίμα…

Ο ίδιος μετά την επίσκεψή του στο ιατρείο έκανε την καταγγελία μία ημέρα μετά στην Εισαγγελία.

Αμέσως δόθηκε εντολή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου να γίνει έρευνα στον επαγγελματικό χώρο του γιατρού, αλλά και σε άλλους χώρους.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν χθες σε έρευνα που έκαναν ότι δεν υπήρχαν κάμερες, ενώ και το καταγραφικό δεν διέθετε σκληρό δίσκο. Επίσης, οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν υλικό για να ερευνηθεί.

Η υπόθεση πάντως φαίνεται να αντιμετωπίζεται με πολλή προσοχή, αλλά και διακριτικότητα από τις διωκτικές αρχές και την εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να κληθεί για κατάθεση και ο συγκεκριμένος γιατρός, ο οποίος δεν έχει δώσει κατά το παρελθόν αφορμή για να σχολιαστεί αρνητικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση