HomeHL-9Σε… εργοτάξιο θα μετατραπεί το κέντρο του Ηρακλείου – Αρχίζουν εργασίες ανάπλασης

Σε… εργοτάξιο θα μετατραπεί το κέντρο του Ηρακλείου – Αρχίζουν εργασίες ανάπλασης

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες σε ανοιχτή σύσκεψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα απέραντο… εργοτάξιο θα μετατραπεί το ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου καθώς από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης της περιοχής.

Οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν σήμερα σε ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Λότζια παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Τα συνεργεία αναμένεται να πιάσουν δουλειά το πρωί της Δευτέρας με πρώτο «σταθμό» την περιοχή των οδών Ταγματάρχου Τζουλάκη, Ψαρομηλίγκων και Ίδης.

Μετά τις γιορτές οι εργασίες θα γίνουν στον σταυρό της πόλης και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Καλοκαιρινού και την 1821.

Τέλος θα γίνουν εργασίες τόσο στην λεωφόρο Δικαιοσύνης όσο και στην πλατεία Ελευθερίας.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται και ανακοινώσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την σύσκεψη στη Λότζια συγκάλεσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου Γιάννης Αναστασάκης ενώ συμμετείχαν η πρόεδρος του πρώτου Δημοτικού Διαμερίσματος Μαρίνα Ανδρονά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, εκπρόσωποι  της Δημοτικής Αστυνομίας, του Συλλόγου Περιπτεριούχων, των ιδιοκτητών Ταξί,  υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ηρακλείου, ο τεχνικός διευθυντής της αναδόχου εταιρίας καθώς και δεκάδες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα με τη διαβεβαίωση όλων των εμπλεκομένων ότι θα συμβάλλουν θετικά στην καλύτερη δυνατή εκτέλεση του έργου που θα αναβαθμίσει το ιστορικό κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην σύσκεψη έθεσαν τα ερωτήματά τους και έλαβαν διευκρινήσεις από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση