HomeHL-GreeceΞέσπασε η μητέρα της Δώρας – “Έβγαλαν τον φονιά και σκότωσαν το παιδί μου”

Ξέσπασε η μητέρα της Δώρας – “Έβγαλαν τον φονιά και σκότωσαν το παιδί μου”

«Ζητούμε παραδειγματική τιμωρία του δράστη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις υποψίες της μίλησε η οικογένεια της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με την μητέρα της να ισχυρίζεται ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο και να χαρακτηρίζει «ντροπή» το γεγονός ότι βγήκε από τη φυλακή ο 58χρονος.

«Ευχαριστώ την αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει τον φονιά» είπε η ίδια, και συνέχισε: «Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και περιμένω να μην δώσει κανένα ελαφρυντικό στον δολοφόνο. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Λυπάμαι που κάποιος θα υπερασπιστεί το φονιά… Δεν υπάρχει δικαιολογία…».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 32χρονης εφοριακού ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου, ενώ σημείωσε ότι ο 58χρονος έμενε κοντά στο σπίτι της και πιθανώς να είχε δει τη Δώρα. «Ηθελε να τη σκοτώσει».

Χαρακτήρισε, μάλιστα, «ντροπή» το γεγονός ότι ο 58χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος. «Εβγαλαν τον φονιά και σκότωσαν το παιδί μου» είπε η μητέρα της Δώρας.

Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκε και η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου, που με τη σειρά της έκανε λόγο για έναν «αμετανόητο δολοφόνο».

«Μιλάμε για έναν αμετανόητο δολοφόνο» είπε η δικηγόρος της οικογένειας, και συνέχισε: «Η Δώρα ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος και ήρθε το σκοτάδι για να την καταπλακώσει». Διερωτήθηκε, μάλιστα, για ποιους λόγους οδηγήθηκε στην πράξη αυτή: «Γιατί; Για ένα κινητό και πέντε ευρώ που είχε στην τσάντα της».

«Το ζήτημα είναι αν ο κάθε νόμος επιτυγχάνει το σκοπό του» επίσης η ίδια, και συμπλήρωσε: «Ζητούμε αυστηροποίηση των ποινών, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια δυσάρεστα περιστατικά στο μέλλον […] Καταλαβαίνετε ότι όλοι κινδυνεύαμε τις προηγούμενες ημέρες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος».

«Ζητούμε παραδειγματική τιμωρία του δράστη» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε: «Εχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση