HomeHL-9Αναβολή στη δίκη του προπονητή για το βιασμό της αθλήτριας

Αναβολή στη δίκη του προπονητή για το βιασμό της αθλήτριας

Είχε συγκλονίσει την Κρήτη πριν αρκετά χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του βιασμού της αθλήτριας από τον 56χρονο προπονητή της, που είχε συγκλονίσει πριν αρκετά χρόνια ολόκληρη την Κρήτη και ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας.

Η δίκη τελικά δε διεξήχθη σήμερα, επειδή ο βασικός κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας κι έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος σήμερα προπονητής πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα κατά την απολογία του, ο 56χρονος ανέφερε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την ανήλικη, τονίζοντας ότι αυτό συνέβη μετά από δική της παρότρυνση, καθώς τον προκαλούσε συνεχώς σεξουαλικά.

Μάλιστα ο ίδιος είχε αναφέρει ότι η αθλήτρια μόνο που άπειρη δεν ήταν στον έρωτα, αφού, όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, δε μπορούσε να πιστέψει όσα βίωνε μαζί της.

Ο προπονητής μέχρι τώρα δεν αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού, αφού, όπως υποστηρίζει, πάντα συνευρισκόταν ερωτικά μαζί της με τη θέληση της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση