Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνουν σήμερα οι λεπτομέρειες μιας υπόθεσης ασέλγειας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Φερόμενος ως δράστης και κατηγορούμενος στη δίκη που διεξάγεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης, ένας τεχνίτης ορθοπεδικός στον οποίο είχαν απευθυνθεί οι γονείς του ανήλικου θύματός του προκειμένου να θεραπευτεί από πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη σπονδυλική στήλη.

Το κοριτσάκι ηλικίας τότε 12 ετών, όπως κατήγγειλαν οι γονείς του, μπήκε στο εξεταστήριο του τεχνικού μόνο του, μετά από σχετική υπόδειξη του ίδιου, και με τη μητέρα του να περιμένει στον προθάλαμο. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της από τη μέση και πάνω και αφού της έδεσε τα μάτια στη συνέχεια την «προειδοποίησε» ότι θα βάλει στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για να ρυθμίζεται η αναπνοή της στη διάρκεια της θεραπείας.

Το κορίτσι ακολούθησε τις οδηγίες του θεραπευτή, και ούσα με τα μάτια κλειστά έγινε αποδέκτης των ασελγών πράξεων του τεχνίτη ορθοπεδικού.

Το περιστατικό που είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2015 καταγγέλθηκε στις αρχές και η υπόθεση πήρε την οδό της δικαιοσύνης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά τη δημοσιοποίηση του πρωτοφανούς περιστατικού υπήρξε κι άλλη καταγγελία σε βάρους του ίδιου επαγγελματία από γονείς ανήλικης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση