Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αύριο στις 3 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο στον 60χρονο Νίκο Πατσάκη, που “έσβησε” το πρωί, ενώ κολυμπούσε στην παραλία της “Βαγιάς” στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Η σορός του άτυχου 60χρονου δικαστικού υπαλλήλου θα βρίσκεται στο χώρο του ναού από τη 1 μετά το μεσημέρι.

Ο θάνατος του Νίκου Πατσάκη σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, καθώς επρόκειτο για ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό, λόγω της θέσης, που κατείχε στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Οι συνάδελφοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ κανείς δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι, που του επεφύλαξε η μοίρα, να χάσει τη ζωή του στη θάλασσα, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλιπών είχε πάει το πρωί στην παραλία για να κάνει το μπάνιο του, καθώς ήταν χειμερινός κολυμβητής, αλλά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, έχασε τις αισθήσεις τους, ενώ κολυμπούσε.

Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον δικαστικό υπάλληλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση